Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

19-02-2011 - Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου KLUG.gr

Αξιότιμα μέλη και εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας μας, σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις μας :
1) Το βίντεο της εκδήλωσης στην Κατερίνη (5η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στην Κεντρική Μακεδονία σε Θέματα Τ.Π.Ε.), 23/01/2011, είναι διαθέσιμο για on-line προβολή ή για λήψη στην κεντρική ιστοσελίδα της «Ένωσης Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ». Να ευχαριστήσουμε τα μέλη της για την επεξεργασία και διάθεση του αρχείου, αλλά και για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης! http://www.greeklug.gr/
2) Έχει αναρτηθεί άρθρο (στην αγγλική) για τη δράση της ελεύθερης ασύρματης πρόσβασης στην πλατεία Λασσάνη της Κοζάνης στην ιστοσελίδα http://osor.eu/. Πρόκειται για τον δικτυακό τόπο - παρατηρητήριο της ευρωπαϊκής επιτροπής σχετικά με τις δράσεις ΕΛ/ΛΑΚ στην Ε.Ε.
http://www.osor.eu/news/gr-free-wireless-internet-access-at-lassanis-square-in-kozani-1
3) Ο Πρόεδρος της λέσχης μας, Κώστας Σαπαλίδης, έχει ετοιμάσει μια σειρά εκπαιδευτικών σύντομων βίντεο για χρήσιμες εργασίες με το λειτουργικό σύστημα Ubuntu.
http://www.youtube.com/kalaitsa/
4) Σύντομα θα συγκληθεί τακτική Γενική Συνέλευση με ενδιαφέροντα θέματα εντός του Μαρτίου. Θα ακολουθήσει σε επόμενο μήνυμα η πρόσκληση με τις λεπτομέρειες στα τακτικά μέλη.
5) Την Τσικνοπέμπτη, 24/02/2011, μέλη της Λέσχης θα τιμήσουν την πανελλαδική ημέρα τσίκνας και την έναρξη του κοζανίτικου καρναβαλιού στο καφέ "Αυγερινός". Υπό τον ήχο πνευστών μουσικών οργάνων θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε, όπως εύστοχα λέει και ο Καραγκιόζης! Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Στεφανίδης Φώτης, Γ. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: