Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ - «Μέτρηση Ικανοποίησης Πελατών από τη Χρήση των On Line Συστημάτων Κρατήσεων στην Ελλάδα»

Αγαπητοί Φίλοι
Το Εργαστήριο Συστημάτων Πληροφοριών Διοίκησης & Νέων Τεχνολογιών (Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) πραγματοποιεί έρευνα με τίτλο «Μέτρηση Ικανοποίησης Πελατών από τη Χρήση των On Line Συστημάτων Κρατήσεων στην Ελλάδα». Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνα είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών από τη χρήση των On Line Συστημάτων Κρατήσεων στην Ελλάδα.
Για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της έρευνας δημιουργήθηκε ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο στο παρακάτω σύνδεσμό :


Η συμβολή σας σε αυτό το στάδιο της ερευνητικής διαδικασίας κρίνεται καθοριστική και απαραίτητη καθώς με το προσωπικό σας κύρος, την εμπεριστατωμένη άποψη και τις εμπειρίες σας σχετικά με την τη Χρήση των On Line Συστημάτων Κρατήσεων στην Ελλάδα θα συμβάλλετε σημαντικά στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος αυτού.

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνεργασία σας καθώς και για το χρόνο που διαθέσατε για να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο και παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.

Mε Εκτίμηση

Δημήτριος Δρόσος B.A - M.B.A
Καθηγητής Εφαρμογών
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ανώτατό Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά.
Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Εργαστήριο Συστημάτων Πληροφοριών Διοίκησης
Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 11244 Αιγάλεω
Τηλ   : 210 5381586
Ε-Mail : drososd@teipir.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: