Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας - Λάρισα, 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015


Σας υπενθυμίζουμε ότι, στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, το οποίο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το Τ.Ε.Ι.Θεσσαλίας και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (περισσότερες πληροφορίες στο synedrio.eepek.gr).Στην ιστοσελίδαυπάρχει και το πρόγραμμα του συνεδρίου.
Στο συνέδριο, εκτός από τις 6 προσκεκλημένες ομιλίες διακεκριμένων πανεπιστημιακών, θα παρουσιαστούν:α) 208 εισηγήσεις, β) 65 εκπαιδευτικά σενάρια και γ) 33 εργαστηριακές παρουσιάσεις (2ωρες).Οι εργασίες αφορούν σε όλες τις ειδικότητες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.Οι εργαστηριακές παρουσιάσεις θα είναι περιορισμένων θέσεων και σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα προεγγραφής σ' αυτά (σε όσους έχουν ήδη εγγραφεί ή θα εγγραφούνστο συνέδριο).
Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου σχεδιάζει την πραγματοποίηση ενός «Στρογγυλού Τραπεζιού» (γνωριμίας, διερεύνησης συνεργασίας, εποικοδομητικού διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων κλπ.) μεταξύ όλων των Υπευθύνων αυτών των δομών σε πανελλαδικό επίπεδο, εντός του συνεδρίου, με θέμα: «Η συμβολή των Υποστηρικτικών Δομών στην προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας».
Το συγκεκριμένο «Στρογγυλό Τραπέζι» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00, στην «ΑίθουσαΥποστηρικτικών Δομών»(ισόγειο, Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων).
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δρ. Δημήτριος Κολοκοτρώνης
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19

Δεν υπάρχουν σχόλια: