Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

1η Ανακοίνωση - Πρόσκληση Συμμετοχής για το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Φλώρινα - 7, 8 και 9 Απριλίου 2016

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί, συνάδελφοι, το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί και φέτος για συνεχόμενη χρονιά στις 7, 8 και 9 Απριλίου 2016 σε 15 πόλεις της Ελλάδας. Η Φλώρινα θα συμμετέχει για 2η χρονιά με ψηφιακές δημιουργίες μαθητών από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία. Το φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και βραβεύεται κάθε συμμετοχή.


Η εμπειρία μας από την περυσινή διοργάνωση στην Φλώρινα (έργα από 240 μαθητές από 7 σχολεία της Φλώρινας, Πτολεμαΐδας και Γρεβενών) μάς άφησε θετικές εντυπώσεις και ευελπιστούμε φέτος σε πιο διευρυμένη συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: