Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Βίντεο από το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στη Φλώρινα, Παρασκευή 8 Απρ 2016 - Από το neaflorina

350 μαθητές από 11 σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν με 30 έργα τους, σε θέματα ρομποτικής, προγραμματισμού, επεξεργασίας ήχου και βίντεο, σχολικών Μ.Μ.Ε. και ψηφιακών παρουσιάσεων, στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα.
Το φεστιβάλ αποτελεί μια εκπαιδευτική εκδήλωση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας, της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και αρωγούς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και το ΚΕ ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας.
Το Φεστιβάλ τελούσε και φέτος υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής, της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση και θα διεξήχθη παράλληλα σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Στο video μιλούν ο Θαρρενός Μπράντιτσης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Νηπιαγωγών και ο Σωτήρης Γεωργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας.

Πηγή : http://neaflorina.blogspot.gr/2016/04/6-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: