Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Επισυνάπτω ενημερωτική επιστολή σχετικά με τη διεξαγωγή του 7ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Από φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ αποφάσισε να εντάξει στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ και έναν διαγωνισμό νέων τεχνολογιών. Ο διαγωνισμός αυτός θα διεξαχθεί το Σάββατο 15-10-2016 και αφορά στη δημιουργία ενός αυτοκινούμενου οχήματος που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε ένα λευκό φόντο (Line Follower) και θε είναι δύο επιπέδων δυσκολίας.
Το πρώτο επίπεδο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Το δεύτερο επίπεδο απευθύνεται σε φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Παρακαλώ να προωθήσετε την επισυναπτόμενη πληροφορία στα σχολεία της αρμοδιότητάς σας ώστε να αναρτηθεί η αφίσα στον πίνακα ανακοινώσεων και να ενημερωθούν τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων σας.
Εννοείται ότι με την επισυναπτόμενη επιστολή προσκαλώ όλα τα σχολεία της αρμοδιότητας σας να επισκεφθούν το Φεστιβάλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, βέβαιος για τη συνδρομή σας στην προσπάθεια.

Με τιμή
Καθηγητής Δ. Πογαρίδης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: