Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

1ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας από την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας - Από NeaFlorina.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 7 Μαΐου 2017  ο 1ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ' Γυμνασίου που οργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Ν. Φλώρινας (ΕΦΦ), σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Ν. Φλώρινας. Συμμετείχαν τελικά 24 μαθητές από σχολεία της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα.
Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων. 
Βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα. Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους.
Από τη μεριά μας ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών  Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και ιδιαίτερα τον κ. Γεωργίου Σωτήριο για την επιμέλεια της αφίσας και τον κ. Στυλιάδη Κων/νο για την ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων. Επίσης, ευχαριστούμε  τον κ. Τάσσου Αθανάσιο, Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, για τη φιλοξενία στην αίθουσα αμφιθεάτρου του σχολείου και τις φιλολόγους: Ντέμου Μαρία, Παλιάτσου Βασιλική και Σεϊδάρη Παναγιώτα (κριτική επιτροπή), Αραμπατζή Χρύσα (εκφώνηση λέξεων) και Μαλεσιάγκου Δομνίκη (επιμέλεια χρονομέτρου - βεβαιώσεις συμμετοχής).
Επιπλέον  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας για την οικονομική υποστήριξη καθώς και τα καταστήματα: Papoutzis konstantinos και Knet για την προσφορά μέρους από τα δώρα των νικητών.
Αποτελεί τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσήλθαν  με ζήλο και θάρρος. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε.
Για το ΔΣ της ΕΦΦ
Κουλουκάτση Αικατερίνη
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: