Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Π.Ε.ΚΑ.Π. - Ενημερωτικό Δελτίο - Μάρτιος 2019

Σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο επισημαίνονται οι θέσεις της Π.Ε.Κ.Α.Π σχετικά με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ. Θεωρούμε ότι η ενίσχυση της προσφερόμενης Πληροφορικής Παιδείας στο σημερινό Λύκειο, θα συντελέσει στην ολόπλευρη μόρφωση και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων για αυτό και απαιτείται η αναδιάρθρωση του προγράμματος σπουδών των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου και η θέσπιση 2ωρου μαθήματος Πληροφορικής Γενικής Παιδείας τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Λυκείου.

Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει και Δελτίο Τύπου σχετικά με την έκθεση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί». Επίσης, περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής το οποίο θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑΚ και το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ.

Ενημερώνουμε τέλος τους συναδέλφους σχετικά με το νέο τηλεφωνικό αριθμό της ένωσης με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε: 211 850 80 75 με αστική χρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: