Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Π.Ε.ΚΑ.Π. - Ενημερωτικό Δελτίο - Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση σε Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση & Εκλογές

 


Ενημερωτικό Δελτίο - Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση σε Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση & Εκλογές


Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.Π.), συγκαλεί Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση και προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) για τη διετία 2023-2024 σύμφωνα με το καταστατικό της, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 από τις 18.00 - 21.00 στα γραφεία της Ένωσης
(Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου 124, Μεταξουργείο).
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Ε.ΚΑ.Π και ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ


Η τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση θα έχει την εξής Ημερήσια Διάταξη:
- Απολογισμός Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.
- Έκθεση Ε.Ε. της Π.Ε.ΚΑ.Π.
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
- Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε.

Το εκλογικό υλικό (Ψηφοδέλτιο και Δελτίο Συμμετοχής) θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Π.Ε.ΚΑ.Π. από τις 24/2/2023. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ86, που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Πρωτοβάθμια ή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι μέλη της Ένωσης (εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι).


Καλούνται όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής, ιδιαίτερα όσοι διαμένουν στην Αττική, να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και να συμμετάσχουν στις Εκλογές. Για τη ψηφοφορία απαιτείται Αστυνομική Ταυτότητα και Βεβαίωση από τη θέση υπηρεσίας ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ86, για όσους δε ψήφισαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Ένωσης.

Οι καθηγητές από την υπόλοιπη Ελλάδα ή όσοι αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις Εκλογές, μπορούν να λάβουν μέρος ψηφίζοντας ταχυδρομικά.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά πρέπει να αποστείλουν ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ή ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (όχι COURIER), μέχρι τις 20/3/2023 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

στη διεύθυνση:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.)
Post Rest. Αιόλου 100
Τ.Κ. 102 00 Αθήνα


Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιέχεται:
- Δελτίο Συμμετοχής με τα στοιχεία του μέλους, για τη διαπίστωση της εγκυρότητας της ψήφου.
- Βεβαίωση από τη θέση υπηρεσίας ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ86, για όσους δε ψήφισαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Ένωσης.
 - Απόδειξη πληρωμής της διετούς (10€) ή της μονοετούς (5€) συνδρομής στην Π.Ε.ΚΑ.Π. (αρ. λογαριασμού GR0502602400000310201475584 στην Τράπεζα Eurobank), για όσους δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι έως την ημέρα των εκλογών.
- Κλειστός Λευκός Φάκελος Ψηφοφορίας μέσα στον οποίο θα υπάρχει μόνο το Ψηφοδέλτιο (μέγεθος Α4) με τους σταυρούς προτίμησης (μέχρι 4 σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι 2 για την Ε.Ε.).

Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η μαζική αποστολή επιστολών από σχολικές μονάδες, φορείς ή ομάδες καθηγητών και ένας ταχυδρομικός φάκελος θα μπορεί να περιέχει το πολύ 2 επιστολές ψηφισάντων.

 Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.

Κατεβάστε το PDF.




Twitter

Facebook

Website

 


 

Copyright © 2018 PEKAP, All rights reserved.

Our mailing address is:

PEKAP

Achilleous 37 - 41 & Myllerou

Athens 104 36

Greece


Add us to your address book



Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Δεν υπάρχουν σχόλια: