Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συμμετοχή Καθηγητών Πληροφορικής σε Έρευνα

Συμμετοχή καθηγητών Πληροφορικής σε έρευνα σχετικά με τις απόψεις τους για την αποτελεσματικότητα της εισαγωγής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.

Αγαπητοί συνάδελφοι καθηγητές Πληροφορικής, στο πλαίσιο του Π.Μ.Σ. Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ε.Α.Π. διεξάγεται έρευνα με σκοπό την διερεύνηση της αποτελεσματικότητας σε ό,τι αφορά την εισαγωγή των Τ.Π.Ε. στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και θέμα :

"Διερεύνηση Απόψεων Εκπαιδευτικών Τ.Π.Ε. Σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ε.Α.Ε.Π. Σχετικά Με Την Αποτελεσματικότητα Της Διδασκαλίας Τους"

Η συμβολή σας κρίνεται σημαντική για τη διαπίστωση της στάσης που υιοθετούν οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής απέναντι στις προτάσεις του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. για το ρόλο της Πληροφορικής στο Νέο Σχόλειο. Το ερωτηματολόγιο της έρευνας μπορεί να συμπληρωθεί on-line σε μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 10 λεπτά) και βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE9KYWQ0cDVVelhLQnhyczg5aHVXNHc6MQ

Αν επιθυμείτε, μπορείτε προαιρετικά να συμπληρώσετε την προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Τζιαφέτας Κωνσταντίνος

Καθηγητής Πληροφορικής (ΠΕ19)

Δεν υπάρχουν σχόλια: