Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πρόσκληση Στελέχωσης της Ομάδας των Κριτών του 10ου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ - Αθήνα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση στελέχωσης της Ομάδας των Κριτών του 10ου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.
Προσεγγίσεις της σχολικής διαδικασίας μέσα από την ψηφιακή διάσταση (Αθήνα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2013)
Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, απευθύνει πρόσκληση σε επιστήμονες των χώρου των εφαρμογών των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, που επιθυμούν να στελεχώσουν την Ομάδα Κριτών του 10ου Συνεδρίου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στέλνοντας e-mail στο sec@synedrio10.com, επισυνάπτοντας σύντομο cv/ακαδημαϊκό id τους.
Απαιτούμενα ένταξης στην Ομάδα Κριτών του Συνεδρίου, η ύπαρξη τουλάχιστον μεταπτυχιακού τίτλου, στα πεδία των ΤΠΕ και των εφαρμογών τους στην εκπαίδευση. Επιθυμητή η προγενέστερη συμμετοχή σε ομάδα Κριτών Συνεδρίου καθώς και η ύπαρξη αρθρογραφίας τους σε επιστημονικά περιοδικά ή συνέδρια.
Κάθε κριτής αναμένεται να κρίνει 3 ως 4 εργασίες που θα υποβληθούν για κρίση (αρχική και τελική κρίση, σε πλήρες κείμενο). Οι κριτές θα λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή βεβαίωση κριτή και τον ηλεκτρονικό τόμο πρακτικών του συνεδρίου.
Στην περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αυτό ας γίνει μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου 2012.
Ας κοινοποιηθεί η παρούσα πρόσκληση και σε άλλους φίλους που θα επιθυμούσαν πιθανά να ενταχθούν στην ομάδα κριτών του συνεδρίου.Δικτυακός τόπος συνεδρίου (σε κατασκευή): http://synedrio10.com.
Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.
Οργανωτική Επιτροπή 10ου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: