Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Έναρξη μαθημάτων επίσημης Πιστοποίησης Moodle - MCCC

Καλησπέρα συνάδελφοι,
Μου στείλανε αυτό το email για μια πολύ ενδιαφέρουσα πιστοποίηση για  τη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης moodle.

Αγαπητή κυρία, αγαπητέ κύριε,

Σας στέλνω αυτό το email για να σας ενημερώσω για την έναρξη των  μαθημάτων, που οδηγούν στην επίσημη και διεθνώς αναγνωρισμένη  Πιστοποίηση Δημιουργών Μαθημάτων του Moodle (http://moodle.org -  Moodle Course Creator Certificate – MCCC – http://www.moodlebar.com
από την WIDE Services.
Η εταιρεία WIDE Services (www.wideservices.gr) είναι μία από τις 57  παγκοσμίως πιστοποιημένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευσης  στο Moodle και επίσημος Moodle Partner στην Ελλάδα.
Το MCCC είναι ο ΜΟΝΟΣ επίσημα αναγνωρισμένος τρόπος πιστοποίησης από  την εταιρεία-δημιουργό του Moodle, Moodle Pty Ltd, ιδρυτής της οποίας  είναι ο κ. Martin Dougiamas, με έδρα την Αυστραλία. Είναι ένας τρόπος  για να αποδείξει κάποιος τις ικανότητές του στη χρήση του Moodle σαν  δημιουργός και σχεδιαστής ηλεκτρονικών μαθημάτων στο Moodle. Ο κάτοχος  της πιστοποίησης MCCC θα μπορεί να: «Επιδεικνύει τις ικανότητές του  στη χρήση του Moodle για να σχεδιάζει, να δημιουργεί, να παραδίδει,  και να διαχειρίζεται ηλεκτρονικά μαθήματα». Το πρόγραμμα και το  εκπαιδευτικό υλικό της πιστοποίησης έχει σχεδιαστεί από την κοινότητα  του Moodle στo moodle.org και υποστηρίζεται από το παγκοσμίας  εμβέλειας δίκτυο των πιστοποιημένων Moodle partners, ο μοναδικός εκ  των οποίων στην Ελλάδα είναι η εταιρεία WIDE Services.
Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξεκινά την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, ενώ η  προθεσμία για τις εγγραφές ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.  Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται online μέσω του Moodle. Η διάρκεια  των μαθημάτων είναι 8 εβδομάδες κατά τις οποίες οι υποψήφιοι θα πρέπει 
να έχουν τελειώσει τις εργασίες που θα τους αναθέσει ο μέντοράς τους  για να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Τα μαθήματα γίνονται στα  Ελληνικά, ενώ υποστηρικτικό υλικό είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά. Στο  τέλος των μαθημάτων, οι υποψήφιοι θα δώσουν μία online εξέταση μέσω  του Moodle προκειμένου να αποκτήσουν την πιστοποίησή τους. Θα  πραγματοποιηθεί και δεύτερος κύκλος πιστοποιήσεων, ανάλογα με την  ζήτηση, μετά το τέλος του πρώτου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  www.moodlebar.com και να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες για το  πρόγραμμα ή να επικοινωνήσουν στο τηλ: 210 4223330.
Υπεύθυνος: κ. Ιωάννης Αράπογλου, Managing Director-Moodle 
Mentor/Assessor WIDE Services
Με εκτίμηση,
Αράπογλου Γιάννης
Managing Director & Founder
Wide Services P.C.
Tel: +30 210 4223330
Cell: +30 693 2273735



Δεν υπάρχουν σχόλια: