Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Από Saferinternet.gr: 2η πρόσκληση για συμμετοχή του σχολείου σας σε διαδικτυακά σεμινάρια

Aγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Στο πλαίσιο του έργου «Σύνδεση με Σύνεση» πρόκειται να πραγματοποιηθούν μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων «webinars» τα οποία θα αφορούν στην ορθή, υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Τα διαδικτυακά σεμινάρια απευθύνονται προς τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης  του Δημοτικού καθώς και της Α’ και Β’ τάξης του Γυμνασίου και θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2015 - Απριλίου 2016, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση http://meeting.sch.gr.
Όσα σχολεία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα διαδικτυακά σεμινάρια, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στη διαδικτυακή διεύθυνση http://synmesyn.sch.gr/ μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2015.
Για την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής η σχολική μονάδα θα πρέπει να συνδεθεί στον δικτυακό τόπο http://synmesyn.sch.gr/ με τον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά σεμινάρια και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε αυτά, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://synmesyn.sch.gr/index.php/component/content/article?id=10
Θα αναμένουμε τη συμμετοχή σας.
Με τιμή,
Δρ. Βερόνικα Σαμαρά
Saferinternet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: