Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Από Saferinternet.gr: Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2016 - Κεντρική Εκδήλωση

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η Δράση Saferinternet.gr διοργανώνει με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ειδική εκδήλωση στα γραφεία του ΕΚ (Αμαλίας 8, Σύνταγμα), την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 11.30 - 13.30
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν οι δύο κεντρικές δράσεις για τη φετινή εκδήλωση, ήτοι η δράση "Youth4Greece" και η "Ποίηση για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο Διαδίκτυο", μαζί με περαιτέρω καινοτόμες δράσεις του Saferinternet.gr για την ενεργή συμμετοχή των ανηλίκων στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου.

Περαιτέρω, Μέλη του Πάνελ Νέων του Saferinternet.gr θα μας δώσουν τις απόψεις τους και αυτές των συνομίληκών τους, πώς μπορούμε όλοι μας να αναλάβουμε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!
Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την παραπάνω εκδήλωση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα Google Docs που θα βρείτε στη διαδικτυακή διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/1C--icQ949ywD4uy_wJa5Fdjf_0nSEq0u9wCbaGfH3Vo/viewform.
Η εκδήλωση είναι κλειστή και θα μπορέσουν να παρευρεθούν έως 70 άτομα με σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016, μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα παρευρεθείτε! Θα σας ενημερώσουμε άμεσα μετά την παραπάνω ημερομηνία, εάν θα μπορέσετε να είστε κοντά μας. Θα αναμένουμε τις συμμετοχές σας.
Με τιμή,
Δρ. Βερόνικα Σαμαρά Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια: