Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση 4ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής ΜακεδονίαςΘΕΜΑ:  «Ανακοίνωση 4ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
                Δυτικής Μακεδονίας»
Στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, και με την ενασχόλησή τους να αναπτύξουν το ταλέντο, τη φαντασία και τις επιστημονικές τους δεξιότητες.
Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι ομάδες που θα διακριθούν  θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών).
Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:
10:00 - 10:30  Εγγραφή ομάδων
10:30 - 14:00  Έναρξη διαγωνισμού - Αξιολόγηση κατασκευών
14:00 - 14:45  Χαιρετισμοί - Απονομή βραβείων- Παρουσίαση έργων στο κοινό.
Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί έκθεση- παρουσίαση έργων της Ομάδας Ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Πληροφορίες : http://edurobot.uowm.gr/
Επικοινωνία : wro.dyt.mak@gmail.com
Από την οργανωτική επιτροπή   
Η  Δ/ντρια του 1ου ΕΚ Κοζάνης


Ατματζίδου Σουμέλα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: