Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Εκδήλωση για Γονείς, Εκπαιδευτικούς και Μαθητές/τριες, στο Πλαίσιο της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου - Φλώρινα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018


Η Ομάδα Πρεσβευτών Φλώρινας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, στην οποία συμμετέχουν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της ΔΔΕ Φλώρινας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Φλώρινας, προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, στη διαδραστική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αναζητώντας την αλήθεια και το μέτρο στον ψηφιακό κόσμο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, 6.00-8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Φαίδων».


Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο και με την ενεργό συμμετοχή μαθητών/τριών, θέματα που αφορούν στις διαδικτυακές συνήθειες των παιδιών, την εξαπάτηση μέσω διαδικτύου, τις παρακινδυνευμένες συμπεριφορές των εφήβων, το θετικό περιεχόμενο και τον εθισμό στο διαδίκτυο. Επίσης, θα παρουσιαστεί το έργο της μαθήτριας του Γυμνασίου Αμμοχωρίου Σταυρούλας Λεωνίδου, το οποίο διακρίθηκε στον φετινό Διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, καθώς και τα έργα των υπόλοιπων σχολείων που συμμετείχαν.
Εισηγητές/συντονιστές θα είναι οι πιστοποιημένοι Πρεσβευτές της Ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου:
·        Ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, Ιωάννης Κασκαμανίδης.
·        Η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη.
·        Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και εκπαιδευτικοί, Ιωάννης Αρβανιτάκης, Σωτήρης Γεωργίου και Ευαγγελία Δράγου.
·        Η εκπαιδευτικός και Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Αμυνταίου, Λεμονιά Μπούτσκου.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση του συνόλου των εκπαιδευτικών, των μαθητών/τριών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και για την ανάρτηση της αφίσας που επισυνάπτεται.

Συνημμένα: Αφίσα

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Π.Ε. ΦλώριναςΚίμων Σαββάκης 
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Π.Ε. ΦλώριναςΠαύλος Ιωάννου     

Δεν υπάρχουν σχόλια: