Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

1η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ - Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου - 24-28 Νοεμβρίου 2010

Η Διαφημιστική – Εκθεσιακή Εταιρεία «Extra Advertising» διοργανώνει την πρώτη στα ελληνικά δεδομένα Διεθνή Έκθεση Ευρεσιτεχνίας στις 24 - 28 Νοεμβρίου 2010, η οποία λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (οδός Δωδεκανήσου 90 & Αγ. Βασιλείου).
Η Έκθεση είναι διεθνής και προσκαλούμε με χαρά όλους τους Έλληνες και ξένους εφευρέτες, που είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ευρεσιτεχνιών. Το γεγονός αυτό αποτελεί μα γιορτή που καλούνται να συμμετάσχουν άνθρωποι με φαντασία, μεράκι και δημιουργικότητα.
Κάθε εφευρέτης είναι ευπρόσδεκτος ανεξάρτητα από το αντικείμενο, τη φύση και το είδος στο οποίο εντάσσεται η ιδέα του. Η 1η Έκθεση ευρεσιτεχνίας είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάσουν την εφεύρεσή τους στο ευρύ κοινό και να την προωθήσουν στην αγορά. Επίσης, γνωστοποιώντας τη δουλεία τους, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν χρηματοδότες που θα στηρίξουν το έργο τους και θα τους βοηθήσουν να το εξελίξουν περισσότερο.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα σημείο συνάντησης και γνωριμίας ώστε κάθε εφευρέτης να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την καινοτομία και τη δημιουργία, καθώς και τις ίδιες ιδέες τους. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί καινοτόμων και πρωτοποριακών ιδεών και προϊόντων.
Επίσης, η Έκθεση θα έχει και εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό χαρακτήρα γιατί οι επισκέπτες-μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την οικολογική τους συνείδηση και να αντιληφθούν τη δημιουργική εξέλιξη και τις ερευνητικές ευκαιρίες που έχει το κάθε επάγγελμα. Η επαφή των μαθητών με τους εφευρέτες μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πρότυπο στην εξέλιξη της δημιουργικής σκέψης των παιδιών.
Σε έναν χώρο 3.500 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 150 περίπτερα θα δώσουμε το βήμα σε εμπνευσμένους ανθρώπους να παρουσιάσουν το έργο τους στοχεύοντας έτσι, αφενός, στην προώθηση των ιδεών τους στην αγορά και αφετέρου, στην ενίσχυση και κινητοποίηση της ελληνικής αγοράς και οικονομίας.
Τρόπος επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους :
Μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.extra-adv.gr/, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail : info@extra-adv.gr ή να κάνετε άμεσα αίτηση για την έκθεση.
Με εκτίμηση,
EXTRA ADVERTISING
Διαφημιστική Εταιρία
Πελασγίας 10 & Θηβών 136 – Περιστέρι Τ.Κ. 121 31
Τηλ. : 210-57.31.859, 210-57.36.538
Fax : 210-57.74.892
Website : http://www.extra-adv.gr/
e-mail : info@extra-adv.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΖΩΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ - Κιν.:690-64.41.850, e-mail : zois@extra-adv.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Κιν.: 695-78.84.979

Δεν υπάρχουν σχόλια: