Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Deep Freeze και Power Save από την Information Systems Technology - I.S.T.


Deep Freeze -Absolute System Integrity
Εξοικονομήστε χρόνο από την συντήρηση υπολογιστών που είναι σε κοινή χρήση, και αποφύγετε χρονοβόρες λύσεις όπως : format, windows reinstall κλπ με το Deep Freeze της Faronics.
To Deep Freeze προστατεύει και διατηρεί τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Οποιεσδήποτε αλλαγές κι αν κάνει ένας χρήστης στον υπολογιστή, απλά με την επανεκκίνηση του μηχανήματος επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς το είχατε ρυθμίσει. Μ' αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε 100% την λειτουργία των εγκαταστάσεών σας, που βρίσκονται σε δημόσια χρήση (π.χ. υπολογιστές σε βιβλιοθήκες, σχολικά κτίρια, Info Kiosks, εργαστήρια κλπ) και δεν απαιτείται καμμιά επιπλέον τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.
Power Save - Automated Energy Conservation
Στη εποχή μας όπου η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας εκτός από την επίδραση στο περιβάλλον έχει και οικονομικό κόστος, είναι αναγκαίο για κάθε Οργανισμό να εφαρμόζει πολιτικές εξοικονόμησης ενέργειας. Η Faronics για την κάλυψη αυτής της ανάγκης δημιούργησε το Power Save όπου με τον ορισμό πολιτικών ρυθμίσεων οικονομίας στους υπολογιστές του δικτύου, μπορείτε να έχετε εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και κέρδος από την μείωση σπατάλης. Με το Power Save κάνετε γρήγορη και άμεση απόσβεση της επένδυσης και ταυτόχρονα έχετε ένα συνεχόμενο κέρδος από την κατανάλωση ενέργειας.
Η εταιρεία μας Information Systems Technology - I.S.T. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Faronics Corporation http://www.faronics.com/ στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις για τα προϊόντα της Faronics που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση sales@i-systems.eu, Web site : http://www.i-systems.gr/index.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: