Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση από το eTwinning - Δεκ 2010

5α Εθνικά Βραβεία eTwinning
Δείτε τα σχολεία που διακρίθηκαν σε εθνικό επίπεδο για τα ποιοτικά eTwinning προγράμματά τους! Τα βραβεία των νικητών θα ανακοινωθούν στην τελετή βράβευσης που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, στις 12.00.
Περισσότερες πληροφορίες : http://www.etwinning.gr/?sectionId=18&articleId=558
Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση : http://www.etwinning.gr/2010etwin/registerDec10.php

Διαδικτυακά Μαθήματα eTwinning
Στις 19 Δεκεμβρίου 2010 ολοκληρώνεται ο κύκλος των φθινοπωρινών ασύγχρονων διαδικτυακών μαθημάτων. 310 έλληνες εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τα μαθήματα με θέματα: «Η δράση της ηλεκτρονικής αδελφοποίησης & επαγγελματική δικτύωση των εκπαιδευτικών», «Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός» και «eTwinning, μέθοδος project και άλλα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων».

Ευρωπαϊκό Έτος για την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού
H EYY της δράσης eTwinning δραστηριοποιήθηκε επιτυχώς σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Έτος για την καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, δημιουργώντας μια Διαδικτυακή Κοινότητα Εκπαιδευτικών, ένα διαδικτυακό μάθημα και έναν μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας.

Online Σύγχρονες Τηλεκπαιδεύσεις για τη Χρήση των Εργαλείων του eTwinning!
Ολοκληρώθηκαν για το 2010 με μεγάλη επιτυχία, οι σύγχρονες τηλεκπαιδεύσεις για τη λειτουργία της πλατφόρμας του eTwinning.net. Οι σύγχρονες Τηλεκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν και το 2011
Περισσότερες πληροφορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: