Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Έρευνα

Αγαπητή/έ ,
Η παρούσα επιστολή αποτελεί πρόσκληση για τη συμμετοχή σας στη διεξαγωγή πανελλήνιας ηλεκτρονικής έρευνας με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το βαθμό ικανοποίησης των εκπαιδευτικών του κλάδου Πληροφορικής από τις συνθήκες εργασίας τους και πιο συγκεκριμένα από τις υλικοτεχνικές υποδομές και το ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον των σχολικών μονάδων στις οποίες απασχολούνται. Είναι η πρώτη έρευνα που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για τον κλάδο των Πληροφορικών στο συγκεκριμένο πεδ ίο και στηρίζεται σε προηγούμενες ευρωπαϊκές και πανελλαδικές έρευνες που αφορούσαν στο σύνολο των εκπαιδευτικών.
Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα βοηθήσουν στην ενδελεχή αποτύπωση και ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, ενώ θα οδηγήσουν σε προτάσεις για διορθωτικές/βελτιωτικές ενέργειες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Μετά το πέρας της ερευνητικής διαδικασίας, τα εξαχθέντα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν και θα αποτελέσουν βάση συζήτησης στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής (Πάτρα 30/3/2012 - 1/4/2012).
Για τη συλλογή των δεδομένων χρησιμοποιείται κατάλληλα σχεδιασμένο δομημένο ερωτηματολόγιο, το οποίο και καλείστε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο που φαίνεται παρακάτω στο κείμενο.
Επισημαίνεται ότι, τo ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, οι απαντήσεις εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της συγκεκριμένης έρευνας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Με τιμή,
Η ομάδα διεξαγωγής της έρευνας :
Καπογιαννόπουλος Γεώργιος, Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19, M.Sc
e-mail επικοινωνίας : gkapog@ath.forthnet.gr , gkapog@sch.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932084975

Μπαλής Χαράλαμπος, Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19, Ph.D. M.Sc
e-mail επικοινωνίας : mailto:chbalis@nurs.uoa.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944586469

Σκίκος Νικόλαος, Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20
e-mail επικοινωνίας : nskikos@sch.gr,
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977527178

Σταμούλη Μαρία-Αγγελική, Στατιστικός, Ph.D., M.Sc.
e-mail επικοινωνίας : mailto:nskikos@sch.gr

Αγαπητή/έ, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα. Η έρευνα έχει τίτλο : "Συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών Πληροφορικής της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης".
"Η έρευνα διεξάγεται σε πανελλαδικό επίπεδο και αφορά στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το βαθμό ικανοποίησης των εκπαιδευτικών του κλάδου Πληροφορικής από τις συνθήκες εργασίας τους και πιο συγκεκριμένα από τις υλικοτεχνικές υποδομές και το ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον των σχολικών μονάδων στις οποίες απασχολούνται.Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα συγκριθούν και θα αξιολογηθούν, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας θα αποτελέσουν τη βάση συζήτησης στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής, 2012". Για να συμμετάσχετε παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. Η έρευνα διεξάγεται στο διάστημα από 15 Οκτωβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2011.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία,
Γεώργιος Καπογιαννόπουλος (gkapog@sch.gr)
Πατήστε εδώ για να δείτε το ερωτηματολόγιο της έρευνας : http://users.sch.gr/gkapog/survey/index.php?lang=el&sid=16792&token=2vndas6k6mbas9x
lang=el&sid=16792&token=2vndas6k6mbas9x

Δεν υπάρχουν σχόλια: