Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση από το eTwinning - 21 Δεκ 2011



21/12/2011 : EYY etwinning - Ενημερωτικό Δελτίο

6α Εθνικά βραβεία eTwinning
Δείτε τα σχολεία που διακρίθηκαν σε εθνικό επίπεδο για τα ποιοτικά eTwinning προγράμματά τους! Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης- EYY eTwinning στοχεύοντας στη συνέχιση της προσπάθειας ανάδειξης του ποιοτικού έργου των ελλήνων μαθητών και εκπαιδευτικών, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «6ος Εθνικός Διαγωνισμός eTwinning -Τελετή βράβευσης», την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα11.00, στην Αθήνα.
Περισσότερα

Διαδικτυακά μαθήματα eTwinning
Η EYY eTwinning, προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα επιμόρφωσης για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς. Από 19/12/2011-8/1/2012 θα υλοποιηθoύν τα διαδικτυακά μαθήματα :
«Ο Διαδραστικός Πίνακας. Ένα χρήσιμο εργαλείο στην ανάπτυξη συνεργατικών δραστηριοτήτων» και
eTwinning, μέθοδος project και άλλα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων».

Online σύγχρονες τηλεκπαιδεύσεις για τη χρήση των εργαλείων του eTwinning!
Ολοκληρώθηκαν και για το 2011 με μεγάλη επιτυχία, οι σύγχρονες τηλεκπαιδεύσεις για τη λειτουργία της πλατφόρμας του eTwinning.net και για ενδιαφέροντα παιδαγωγικά θέματα. Οι σύγχρονες (rapid) τηλεκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν και το 2012.
Περισσότερες πληροφορίες...

Contact Seminar: “Biodiversity in eTwinning projects”
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Contact Seminar (Σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών) με θέμα τη βιοποικιλότητα στις 24-27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κλείτορίας- Ακράτας.
Συμμετείχαν 58 εκπαιδευτικοί από: Ελλάδα, Πολωνία, Γαλλία, Λιθουανία, Λετονία, Κύπρο, Βουλγαρία, Βέλγιο, Τσεχία και Ουγγαρία, οι oποίοι προχώρησαν σε εγγραφές προγραμμάτων με ανάλογα θέματα.
Περισσότερα


Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Δράσης eTwinning εύχεται σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας Χαρούμενα και Ευλογημένα Χριστούγεννα Και ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: