Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Λίγα Λόγια για το e-Learning

Αγαπητέ Κύριε / Κυρία,
αν σας ενδιαφέρει να εντάξετε το e-Learning στη διαδικασία της εκπαίδευσης του οργανισμού σας (είτε αυτός είναι εκπαιδευτικός οργανισμός είτε επιχείρηση), τότε αξίζει να αφιερώσετε 3 λεπτά σ’ αυτό το e-mail που αναφέρεται στην πλατφόρμα e-Learning toolkit που αναπτύχθηκε από την Action Synergy και χρησιμοποιείται σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και πολλών επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια.
Με πολύ λίγα λόγια…
Το e-Learning Toolkit 2.0 δίνει τη δυνατότητα ανάρτησης εκπαιδευτικού περιεχομένου με διαφορετικούς τρόπους (κείμενο, εικόνα, ήχο, βίντεο, flash, διαδραστικό βίντεο) και τη δυνατότητα ανάρτησης ασκήσεων ανοικτού και κλειστού τύπου.
Το e-Learning Toolkit 2.0 προσαρμόζεται ανάλογα με τον σχεδιασμό και τις ανάγκες του φορέα κατάρτισης, των χρηστών και του εκπαιδευτικού περιεχομένου που εμπεριέχει.
Με το e-Learning Toolkit 2.0 ο μαθητής - εκπαιδευόμενος έχει πλήρη έλεγχο του ρυθμού προόδου, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει διαθέσιμη (ή κατά βούληση) υποστήριξη από τον εκπαιδευτή ή ειδικό του θέματος.
Η Action Synergy προσφέρει την εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning Toolkit στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ή στις επιχειρήσεις σας με ευέλικτους τρόπους συνεργασίας. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε την πλατφόρμα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
Με 9 PowerPoint διαφάνειες (στο κάτω μέρος του link)…
http://www.action.gr/new_site/index.php/el/e-learning-toolkit.html

Κι αν σας έχουμε κρατήσει ακόμα το ενδιαφέρον, με μία δισέλιδη παρουσίαση σε PDF…
http://www.action.gr/new_site/images/stories/pdf/e-LearningToolkit.pdf

Επικοινωνήστε στο 210-6822606 ή στο ddiamantis@action.gr για να βρούμε μαζί έναν τρόπο συνεργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δομήνικος Διαμαντής - Μπαλάσκας
Υπεύθυνος Marketing
ACTION SYNERGY S.A.1 Patroklou & Paradisou str., 151 25 MAROUSI, Athens, GREECE
Tel: (+30) 210 6822606-7 – Mob: (+30) 697 8213996 - Fax: (+30) 210 6894576www.action.gr

Facebook : http://www.facebook.com/pages/Action-Synergy/125532487484355
Twitter : https://twitter.com/#!/actionsynergy1
LinkedIn : http://www.linkedin.com/pub/dominikos-diamantis-balaskas/12/1/171

Δεν υπάρχουν σχόλια: