Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η OTS σάς προσκαλεί στo 1o Open Presentation Days

OPEN TECHNOLOGY SERVICES S.A.
Open Presentation Days - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην ενημερωτική θεματική εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία μας στα πλαίσια των πληροφοριακών δράσεων «Open Presentation Days», περί εφαρμογών ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης που αφορούν τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και πιο συγκεκριμένα τη μισθοδοσία και τη διαχείριση προσωπικού. Οι ενημερωτικές θεματικές εκδηλώσεις μας με τίτλο «Open Presentation Days», ως σκοπό τους έχουν να οικοδομήσουν ένα κανάλι άμεσης διαβούλευσης με Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, σε σχέση :
- Με την επίδραση των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων στην καθημερινή λειτουργία κάθε Υπηρεσίας και κατά συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών προς τους Πολίτες και τις Επιχειρήσεις.
- Με την επίτευξη των εκάστοτε θεσμικών απαιτήσεων.
- Με την άμεση αξιοποίηση των ηλεκτρονικών στοιχείων, με τις κατάλληλες μεθόδους και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε αυτά ν’ αποτελέσουν μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση τοπικών δράσεων. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση των «Open Presentation Days» του κύκλου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της OTS Α.Ε. που βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πάτμου 12 στις 11:00 π.μ..Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους εκκαθαριστές και υπευθύνους μισθοδοσίας καθώς και σε κάθε υπάλληλο που απασχολείται με θέματα διαχείρισης προσωπικού ή ακόμη και στους εργαζόμενους των τμημάτων πληροφορικής.
Κλείνοντας, θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως την εκ των προτέρων δήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σας στην παρούσα εκδήλωση, συμπληρώνοντας το παρακάτω έγγραφο και αποστέλλοντας ηλεκτρονικά (e mail) ή με φαξ. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο http://ots.us2.list-manage.com/track/click?u=89bf164af226b566f05935375&id=18e386c9c6&e=bc9fe3389d


Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής


Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόσθετη ενημέρωση.
Διαβάστε το Blog μας Ακολουθήστε μας στο witter Δείτε μας Facebook Προωθήστε το σε ένα φίλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: