Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

4η eLearningExpo, στις 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 - Χορηγοί

4η e-LearningExpo, στις 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 - Χορηγοί
Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι η Microsoft Ελλάς στηρίζει με χρυσή χορηγία την e-LearningExpo και φέτος. Η Microsoft Ελλάς θα είναι Education Innovation Golden Sponsor με το πρόγραμμα «Συνεργάτες στην Μάθηση».
Επίσης, η εταιρία INTERACTIVO, ο επίσημος αντιπρόσωπος του Καναδέζικου οίκου διαδραστικών προϊόντων και λογισμικών Smart Technologies, για άλλη μία χρονιά υποστηρίζει έμπρακτα την έκθεση ως χορηγός διαδραστικού εξοπλισμού.
Χορηγός και συνδιοργανωτής της διεθνούς επιστημονικής ημερίδας με θέμα «Ηλεκτρονική μάθηση για όλους» είναι το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά. Η ημερίδα συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων ευρωπαϊκών έργων.
Φέτος, για 4η συνεχή χρονιά, η e-LearningExpo, η κύρια έκθεση για την Ηλεκτρονική Μάθηση στην Ελλάδα με διεθνή χαρακτήρα θα γίνει στις 6 & 7 Οκτώβριου 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Οι υποστηριχτές της έκθεσης πληθαίνουν με νέες προσθήκες την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.Π.).
Για να μείνετε συντονισμένοι, κρατήστε την ημερομηνία 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 στην ατζέντα σας, και ετοιμαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία στην e-Learning Expo 2012!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τις χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με τον Κο. Δημήτρη Καραγιάννη.
Τηλ. 698 4474414
http://www.elearningexpo.gr
Με εκτίμηση,
Πέτρος Γεωργιακάκης
Γενικός Διευθυντής ITisART.Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια: