Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

4η eLearningExpo, 6 & 7 Οκτώβριου 2012

e-Learning Expo 2012
4η e-LearningExpo, στις 6 & 7 Οκτώβριου 2012 - 15 ημέρες πριν την έναρξη

Σε 15 ημέρες η 4η έκθεση για την ηλεκτρονική μάθηση, e-LearningExpo ανοίγει τις πύλες της.

Η έκθεση έχει την υποστήριξη πολλών φορέων-οργανισμών και χορηγών επικοινωνίας. Τελευταία προσθήκη στους  χορηγούς επικοινωνίας το capital.gr, το Focus WebTV και το Πρακτορείο Εφημερίδων και Περιοδικών Ελληνικού Τύπου ΑΡΓΟΣ.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξουν παρουσιάσεις σχετικά με «Διαγενεακή επικοινωνία και μάθηση». Οι συμμετέχοντες θα αναφερθούν και θα συζητήσουν δράσεις και πρωτοβουλίες που επιχειρούν να γεφυρώσουν τόσο το διαγενεακό όσο και το τεχνολογικό χάσμα και έχουν εφαρμοστεί από φορείς όπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΕΚΠΑ, ο Δήμος Ηλιούπολης, η οργάνωση 50+ Ελλάς και το εργαστήριο CoSyLlab που συμμετέχει στο ερευνητικό έργο CARENET που συνχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Ακόμα, στη διάρκεια της συζήτησης στρογγυλής τράπεζας για το «elearning στο ehealth» θα γίνει παρουσίαση για «Παιχνίδια για "μεγάλα παιδιά": ολοκληρωμένα συστήματα βελτίωσης ψυχικής υγείας και διαβίωσης  ηλικιωμένων».

Η Microsoft Ελλάς με την πρωτοβουλία «Συνεργάτες στην Μάθηση» στηρίζει την e-LearningExpo ως Χρυσός Χορηγός. Η εταιρία INTERACTIVO, αντιπρόσωπος της Smart Technologies θα είναι Χορηγός Διαδραστικού Εξοπλισμού.
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Εγγραφείτε ηλεκτρονικά και γλυτώστε τις ουρές στην είσοδο!

Κρατήστε την ημερομηνία 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 στην ατζέντα σας, και ετοιμαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία στην e-Learning Expo 2012!

e-Learning  Expo  2012Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τις  χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με τον Κο. Δημήτρη Καραγιάννη.
bullet   elearningexpo@elearningexpo.gr
bullet   τηλ 698 4474414
bullet   www.elearningexpo.gr
Με εκτίμηση,
Πέτρος Γεωργιακάκης
Γενικός Διευθυντής ITisART.Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια: