Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής


Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και το Παράρτημα Βόλου της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. διοργανώνουν το 8ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Διδασκαλία και Διδακτική».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30 Μαρτίου 2014 στo Βόλο και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:
1)  Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ19-20
2)  Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ 19-20
3)  Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής
4)  Οι Υπεύθυνοι των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ
5)  Οι Τεχνικοί Υπεύθυνοι των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ
6)  Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί, κλάδου ΠΕ 19-20, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης.
Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα επιλεγούν, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι, με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η συμμετοχή και μετακίνηση των ανωτέρω θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Δ/νση Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης, Αν. Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι, fax: 210-3443390) τα ονόματα των συμμετεχόντων μέχρι 07-03-2014, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση μόνο για την έγκριση μετακίνησης.
Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν εγγράφως το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για οποιαδήποτε αλλαγή των ονομάτων των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών έως τις 20-03-2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα http://synedrio.pekap.gr (e-mail: synedrio@pekap.gr) .
ής

Δεν υπάρχουν σχόλια: