Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Θερινό Σχολείο από την ΕΠΥ - 20 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2011

Η ΕΠΥ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των μαθητών για τον επόμενο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, (Π.Δ.Π. 2011 -2012) ανακοινώνει τη λειτουργία για πρώτη φορά ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, διάρκειας δύο εβδομάδων στην Αθήνα, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 ως και τη Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011. Τα τμήματα θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09:00 ως τις 15:00, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητας μεταφοράς με πούλμαν από (και προς) το σπίτι ή από σταθμό μετρό και ηλεκτρικού.
Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και απευθύνεται σε δύο ηλικιακές ομάδες μαθητών που θέλουν να προετοιμαστούν σωστά και με αξιώσεις για τον επόμενο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής:
Η πρώτη ομάδα θα περιλαμβάνει μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην ΣΤ' τάξη του Δημοτικού και την Α' Γυμνασίου, ενώ η δεύτερη ομάδα θα περιλαμβάνει μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην Β' και Γ' Γυμνασίου.
Και στις δύο ομάδες θα διδάσκουν εργαστηριακά (4 ώρες ημερησίως) έμπειροι καθηγητές αλγοριθμικής με προϋπηρεσία και μετάλλια στους Π.Δ.Π. ενώ το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με αθλητικές δραστηριότητες.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και μαθητές από την επαρχία, οι οποίοι θα έχουν εξασφαλίσει τη φιλοξενία τους στην Αθήνα για αυτό το διάστημα.
Πληροφορίες και εγγραφές κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11:00-15:00, στο τηλέφωνο 210-3300999 και στο site της ΕΠΥ και του ΠΔΠ http://www.epy.gr/, http://www.pdp.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: