Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ INFRAPEDIA 2011 - Ζάππειο Μέγαρο - 9-10 Απριλίου 2011


Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι, Ο ΕΠΑΦΟΣ, η εταιρεία λογισμικού που ειδικεύεται στο χώρο της εκπαίδευσης, προσκαλεί εσάς προσωπικά και τους εκπαιδευτικούς σας στην έκθεση InfraPedia 2011. Τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του ΕΠΑΦΟΥ τα εμπιστεύονται και τα χρησιμοποιούν με απόλυτη επιτυχία εδώ και 20 χρόνια περισσότερα από 17.000 εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα!
Στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10, εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας δείξουν από κοντά : Προγράμματα για τη μηχανογράφηση του εκπαιδευτηρίου σας, όπως : Σουίτα εφαρμογών δ-ΒΑΣΗ και Αλφα-Βήτα για τα σχολεία κάθε τύπου Εκπαιδευτικό Λογισμικό Διδασκαλείο για διαδραστικούς πίνακες ΒΑΣΗ και Lingua: Εξειδικευμένες Μηχανογραφικές Λύσεις για τη διαχείριση Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης & Ινστιτούτων Ξένων Γλωσσών ΓΝΩΜΩΝ: Διαχείριση Κολεγίων και ΑΕΙ-ΤΕΙ Advanced TimeTable: Αυτόματη δημιουργία Ωρολογίου Προγράμματος Διδασκόντων ΜΕΝΤΩΡ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 2011: Ολοκληρωμένη Βάση Δεδομένων χρήσιμη για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Εκπαιδευτικό λογισμικό Multimedia Διαδραστικούς πίνακες &
Προβολικά μηχανήματα Εξοπλισμό Πληροφορικής ειδικά για την εκπαίδευση και πάρα πολλές άλλες λύσεις για κάθε μηχανογραφική σας ανάγκη! Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Θα μπορέσουμε να συζητήσουμε μαζί σας οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την Πληροφορική και τη Σύγχρονη Τεχνολογία σας ενδιαφέρει.
Με τιμή, για τον ΕΠΑΦΟ Χρήστος Χαλδαιόπουλος Γενικός Διευθυντής
ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ : Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Απριλίου 2011 Ώρες: 11:00 έως 21:00
Χώρος: Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών
http://www.infrapedia.gr/
ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: