Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο : ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ - Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2010


Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 (09:00 - 13:00), στο CLASSICAL ATHENS IMPERIAL, Αχιλλέως & Μ. Αλεξάνδρου, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ποιοτικής εικόνας της επιχείρησης έχουν οι γραπτές επιστολές σε πελάτες, προμηθευτές, συναδέλφους, υπηρεσίες κλπ. Η σύνταξη των επιστολών αυτών πρέπει να ακολουθεί ένα σύστημα κανόνων, που οδηγούν σε ποιοτικά αποτελέσματα.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της σημασίας της γραπτής επικοινωνίας για τη διαμόρφωση της εταιρικής εικόνας της επιχείρησης, καθώς και των βημάτων σύνταξης μίας επιτυχημένης επιστολής. Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου και χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία που θα τους δοθούν δωρεάν θα είναι σε θέση να συντάξουν ποιοτικά άρτιες εμπορικές επιστολές.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : σε executive assistants, γραμματείς διευθύνσεων και διοικητικούς υπαλλήλους, που έχουν την ευθύνη της σύνταξης των επιχειρηματικών επιστολών. Επίσης, απευθύνεται σε στελέχη πωλήσεων και γενικότερα σε κάθε στέλεχος, που επιθυμεί να αποκτήσει γνώση για τις καλές πρακτικές γραπτής επικοινωνίας που θα αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την ποιοτική εικόνα της εταιρείας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαίρη Ισκαλατιάν, η οποία κατέχει την θέση της Οικονομικής Διευθύντριας σε Όμιλο επιχειρήσεων. Έχει 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις Financial Controller, Εσωτερικού Ελεγκτή και Quality and Processes Manager σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες. Έχει εργαστεί και ως σύμβουλος επιχειρήσεων.
Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site http://www.abpm.gr/ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210.62.15.220. Υπεύθυνη επικοινωνίας : κα Μαρίνα Βλαχαΐτη.
Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ. H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ ΛΑΕΚ 0,45%.
Λήξη προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ : Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στείλτε συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής στο Fax 210.62.15.421 ή ηλεκτρονικά στο e-mail : info@abpm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: