Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ - Τρίτη 14 Δεκ 2010


Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 (15:30 - 21:30) στο Ξενοδοχείο CLASSICAL ATHENS IMPERIAL, Αχιλλέως & Μ. Αλεξάνδρου, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται : Η Ολοκληρωμένη Διαδικασία Διαχείρισης Εισπράξεων, οι τεχνικές επιτυχημένης επικοινωνίας με τους πελάτες και ειδικά με αυτούς που έχουν καθυστερήσει πληρωμές, καθώς και πρότυπα επιστολών προς οφειλέτες.
Η Διαδικασία Διαχείρισης Εισπράξεων υποστηρίζεται με Λογισμικό παρακολούθησης της ωρίμανσης των τιμολογίων και του status του κάθε πελάτη (μερική εξόφληση, απροθυμία επικοινωνίας, χρόνος καθυστέρησης κλπ), το οποίο δίδονται δωρεάν στους συμμετέχοντες.
Επίσης, θα παρουσιαστεί ο τρόπος επικοινωνίας των τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων και Λογιστηρίου σε όλες τις φάσεις της Διαδικασίας.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
σε Στελέχη της Εμπορικής και της Οικονομικής Διεύθυνσης καθώς επίσης και σε όσους εμπλέκονται άμεσα στην διαδικασία πωλήσεων/εισπράξεων, δηλαδή τα τμήματα πωλήσεων και διαχείρισης πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Γιώργος Σύρρης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών, καθώς επίσης και ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Οικονομικής κατεύθυνσης.
Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site http://www.abpm.gr/ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210.62.15.220. Υπεύθυνη επικοινωνίας : κα Μαρίνα Βλαχαΐτη.
Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ.
H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ ΛΑΕΚ 0,45%.
Λήξη προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ. : Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στείλτε συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής στο Fax 210.62.15.421 ή ηλεκτρονικά στο e-mail : info@abpm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: