Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο : Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων - Πέμπτη 9 Δεκ 2010

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 (09:30 - 17:00)
στο Ξενοδοχείο CLASSICAL ATHENS IMPERIAL, Αχιλλέως & Μ. Αλεξάνδρου - Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι η απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων από τους εκπαιδευόμενους στο να αξιοποιούν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και συγκεκριμένα να εντοπίζουν προσκλήσεις προτάσεων, να αναζητούν διακρατικούς και εθνικούς εταίρους και να συγγράφουν ανταγωνιστικές προτάσεις έργων που υποβάλλονται απ’ ευθείας στις Βρυξέλλες. Επίσης, να διαχειρίζονται τα εγκεκριμένα έργα με ταχύτητα και αξιοπιστία, να ανταποκρίνονται πλήρως σε πιθανό εξωτερικό έλεγχο της Ε.Ε. και τέλος να οργανώσουν ένα αποτελεσματικό γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για έναν οργανισμό. Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην πράξη ο εμπλεκόμενος και τις προσφορότερες στρατηγικές/τεχνικές πρόληψής τους.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : σε Στελέχη επιχειρήσεων, Οικονομικούς Διευθυντές, υπεύθυνους διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, συμβούλους επιχειρήσεων, φυσικά πρόσωπα που ασχολούνται ήδη ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site http://www.abpm.gr/ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210.62.15.220. Υπεύθυνη επικοινωνίας : κα Μαρίνα Βλαχαΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: