Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια Επιστολή από την Περιφερειακή Διευθύντρια Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 12/11/2010
Αριθ.Πρωτ.: 5295
ΘΕΜΑ : «Συγχαρητήρια Επιστολή».
Αγαπητοί μαθητές/τριες,
Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
Ως Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσιο έπαινο και να συγχαρώ τις μαθήτριες Γκέρτση Αφροδίτη, Ζαραφίδου Αναστασία και Κοκκινίδου Ελένη της Α΄ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. Πτολεμαΐδας και τους/τις μαθητές/τριες Ζαραφίδου Κυριακή, Κοκκινίδη Χαράλαμπο και Τσαχουρίδη Νίκο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, καθώς και τους/τις προπονητές/τριες των ομάδων εκπαιδευτικούς Ζαραφίδη Χαράλαμπο, Παπαγεωργιάδου Σοφία και Χατζησάββα Βασίλη, για την συμμετοχή τους σημαντική διάκρισή τους στην 7η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (W.R.O) που πραγματοποιήθηκε στις Φιλιππίνες.
Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλες τους φορείς δημόσιους και μη που συνέβαλλαν στην τεχνική και οικονομική υποστήριξη του όλου εγχειρήματος.
Τέτοιες πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις με σημαντικές επιδόσεις τόσο μεγάλης κλίμακας κάνουν περήφανο κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό της Πτολεμαΐδας, της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και του δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, παρόμοιες μ’ αυτή, στο μέλλον.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Π.Ε.& Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας
Έλενα Ζυγούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: