Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων και Top Management Assistants - Αθήνα, 27 Νοε 2010

Η Q-Training ανακοινώνει την διοργάνωση του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραμματέων και Top Management Assistants. Το Συνέδριο, θεσμός πλέον για τον κλάδο των Βοηθών Διοίκησης, διοργανώνεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Novotel και ώρες 10.00 πμ - 17.30 μμ. Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες Βοηθών Διοίκησης (Γραμματέων και Top Management Assistants) ανεξαρτήτως ειδικότητας και μεγέθους εταιρίας στην οποία απασχολούνται.
Σημεία διαφοροποίησης του Συνεδρίου :
Δύο Ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων θα καταθέσουν τις απόψεις τους για τις προδιαγραφές που συνθέτουν το επάγγελμα της σύγχρονης Βοηθού Διοίκησης ενώ θα δεχτούν ερωτήσεις από τις συνέδρους. Επίσης, δύο πολύπειρες Βοηθοί Διοίκησης θα δώσουν στις συνέδρους χρήσιμες συμβουλές με βάση την πολυετή εμπειρία τους.
Με το κλείσιμο του Συνεδρίου, παρουσίαση έρευνας σχετικά με τα περιζήτητα επαγγέλματα και αναφορά στην θέση του επαγγέλματος της Βοηθού Διοίκησης στην λίστα αυτή. Η παρουσίαση θα γίνει από Στέλεχος μεγάλης Εταιρίας ανεύρεσης προσωπικού.
Παράλληλα sessions από καταξιωμένους ομιλητές με δυνατότητα επιλογής από τις συνέδρους. Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για το επάγγελμα της βοηθού διοίκησης όπως λογισμικό μετατροπής business card σε επαφή outlook, λογισμικό ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου κλπ.
Για πρώτη φορά παρουσίαση με θέμα "Διαχείριση έργων και εργασιών (Project Management)" .
Μεταφορά των συνέδρων με μισθωμένο λεωφορείο από το ξενοδοχείο προς τον σταθμό Metro του συντάγματος μετά την λήξη του συνεδρίου.
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο ή καλέστε στο τηλ. 210 9244468 κα. Μπερεδήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: